Even voorstellen

Oprichter en eigenaar van Wijnkoperij Floractive, Ron Davids, begon het bedrijf in 2006 vanuit zijn liefde en passie voor wijn en vanuit de overtuiging dat het in de horeca slecht gesteld was met vooral de huiswijnen. Inferieure wijnen voor vaak veel teveel geld. Dat moest anders! Huis- en schenkwijnen zijn immers het visitekaartje van uw horecabedrijf.

Maatwerk

Iedere horecazaak is uniek en vraagt om een assortiment wijnen dat past bij het concept en de identiteit van het bedrijf. Een assortiment dat wij samen met u op maat samenstellen. Kwalitatief hoogwaardige wijnen, van huiswijnen tot toppers en alles met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bouwen aan langdurige win-win relaties

Wijnkoperij Floractive besteedt veel tijd en aandacht aan het opbouwen en in stand houden van haar relaties. Zij doet dit vanuit de overtuiging dat het schenken van veel persoonlijke aandacht in combinatie met kennis van zaken het succes bepaalt van een langdurige win-win relatie.

Kennis delen en vermenigvuldigen

Trainingen in kennis en verkoop van wijn in begrijpbare taal aan uw personeel geven uw verkoop van wijn een extra boost. Wij laten op een laagdrempelige wijze en in begrijpbare taal zien, dat het verkopen en aanprijzen van wijn aan de gasten niet moeilijk hoeft te zijn en bovendien erg leuk!

Klaar voor de toekomst

In de afgelopen 14 jaar is Wijnkoperij Floractive gegroeid maar de persoonlijke aandacht en tijd voor de klant is hetzelfde gebleven en dat zal altijd zo blijven. Het heeft geresulteerd in een schare trouwe klanten, waaronder een aantal die er al vanaf het begin bij zijn. En daar zijn we trots op! Wij zijn er klaar voor om ook de komende jaren weer flinke stappen voorwaarts te zetten en doen dat graag samen met u. Want…

The proof of our wines is in the drinking!”